nlzh-CNendejaplesthvi

Onze sponsors

  • buro_budget_begeleiding.png
  • dsv.png
  • geraads_soree.png
  • green_people.png
  • heister.png
  • recruitmentcampus.png

Verslagen

Kids Day 2013

Venlo, 01-06-2013

Op zaterdag 1 juni is in het Seacon stadion De Koel van VVV de jaarlijkse Kidsday gehouden. Bij dit gebeuren wordt de jeugd de gelegenheid geboden om met een heleboel sporten kennis te maken.

Zo was er de mogelijkheid om deel te nemen aan : Autosport, Basketbal, BMX, Motorsport, Schietsport, Tennis, Jeu de Boules, Wielrennen, Pannakooi, Skatesport, Dartsport, Motoriekspellen, Tafeltennis, Bobslee, Kano, Judo, Karate, Taekwondo, Danssport, Atletiek, Badminton, Golf, Handbal, Handboogschieten, Triatlon, Voetbal en Volleybal.

TTV Venlo verzorgde de presentatie van het Tafeltennis.

Het werd een drukke middag want om 12:15 uur, nog voor de officiële opening, stonden er al 4 kinderen die even een balletje wilden slaan. Rond die tijd arriveerde ook Linda Creemers (topspeelster uit het Nederlandse team).

Na de officiële opening druppelden langzaam de kinderen binnen, maar al snel werd het steeds drukker. Daarom besloten we per tafel twee kinderen een bal te laten slaan. De een in de forehandhoek en de ander in de backhand. Wij speelden dan de bal toe. Na een minuut schoven we door, ook naar de volgende tafel. Zo kon ieder kind 4 minuten spelen.

Op het drukste moment stonden er wel 15 kinderen in de rij te wachten. Om ze op enige afstand te houden hebben we met stoelen, een tafel en lint ons vak enigszins afgezet. Het was een zeer geslaagde dag. Geweldig om te zien dat iedereen een balletje wilde slaan, zelfs de allerkleinste die amper boven de tafel uit kwamen.