nlzh-CNendejaplesthvi

Onze sponsors

  • buro_budget_begeleiding.png
  • dsv.png
  • geraads_soree.png
  • green_people.png
  • heister.png
  • recruitmentcampus.png

Verslagen

Fietstocht 2019

Venlo, 25-08-2019

Rond de klok van half 11 verzamelden zich een man of 11 in de kantine van TTV Venlo.

Onder het genot van een kopje koffie/thee en een heerlijk stukje vlaai werd er alvast vooruitgekeken naar de komende tocht en werd er al heel wat afgepuft vanwege de hoge temperatuur van zo’n 32 graden. Dat mocht echter de pret niet drukken, iedereen had goed voorgezorgd en had voldoende water en brood bij zich.

De bedoeling was om rond de klok van 11 uur te vertrekken maar we misten nog 2 deelnemers die onderweg waren. Nadat ook zij een kopje koffie en een stuk vlaai gehad hadden kon de stoet vertrekken. Via het Ven, het Zwarte Water, Schandelo en Velden kwamen we bij het veer in Velden uit. Omdat het veerpont nét vertrokken was konden we even uithijgen en een slok water drinken. Peter van Hoof dook in zijn tas en haalde daar een zak lollies uit die hij begon uit te delen.

Eenmaal aan de overkant was het de bedoeling om bij Clevers de eerste pauze te houden maar dat was het gezien het weer hartstikke druk dus werd er besloten om op het terras bij de Witte Dame te gaan zitten. Daar troffen we nog een vriend van TTV met zijn echtgenote en er werden even wat ditjes en datjes uitgewisseld. Onder het genot van een lekker pilsje werd besloten om de tocht drastisch in te korten omdat het inmiddels bloedheet was.

Via het Floriadeterrein en een stukje Boekend kwamen we uiteindelijk bij de Boostenhof terecht waar we de tweede stop wilden houden. Ger en Peter waren als eerste op het terras en begonnen alvast tafels tegen elkaar te zetten zodat we allemaal bij elkaar konden zitten. Ze hadden echter het bord aan het begin van het terras over het hoofd gezien waarop stond dat er een besloten familiefeest was en dat het terras gesloten was, hilariteit alom.

Op zoek naar een ander plekje om te pauzeren kwamen we uit bij het Raodhoes in Blerick en daar hebben we onder het genot van een koel drankje een tijdje gezeten. Terug in de kantine werd er besloten om met z’n allen nog chinees te eten en omdat Sjeng de enige was die met de auto daar was én de enige die nog geen alcohol gehad had was hij de pineut om dit te gaan halen. 

Al met al een geslaagde dag en zéker voor herhaling vatbaar.

 

Sportieve Groeten, 

De Bölkes


Fotoreportage fietstocht 2019