nlzh-CNendejaplesthvi

Onze sponsors

  • buro_budget_begeleiding.png
  • dsv.png
  • geraads_soree.png
  • green_people.png
  • heister.png
  • recruitmentcampus.png

Verslagen

Fietstocht 2015

Venlo, 15-08-2015

Na de Nietstocht (Net geen fietstocht) was er op zaterdag 15 augustus toch de jaarlijkse TTV Fietstocht. Startende, met 14 mensen, vanuit de kantine verliep het parcours langs de Maas via Velden en Lomm naar Arcen. Aangekomen bij de Watermeule nam men plaats onder de parasol. In de warmte was het genieten van een capucino met een lekker stukje Limburgse vlaai of een witte Hertog Jan (iedereen was het erover eens dat een Erdinger toch lekkerder smaakt). Ook de wespen vonden de vlaai lekker.
Na het zonnebad gingen we op weg naar Clevis in het dorp. We zaten goed en wel op het buitenterras en hadden net allemaal een heerlijke coupe besteld, toen we de mededeling kregen dat alle bestellingen op 'pauze' stonden. De lucht was intussen helemaal donker gekleurd. Dan maar een ijsje op de hand. Door de stortregen met een aantal behoorlijke flitsen hadden we een langere pauze.
Nadat de regen overging in motregen werd het parcours vervolgd via het Hanik naar Jagersrust (Beejde Grens) in Velden. Nog even een kleine stop bij de boer in de grote schuur, omdat de regen weer wat heftiger werd. Henk kon niet bedwingen om op de tractor te klimmen die daar geparkeerd stond.
Toen verder naar het restaurant Beejde Grens. Iedereen genoot van de gekozen biologische gerechten, met een lekker drankje erbij en sfeervolle muziek (Heino, nou ja, we zaten 50 meter van de grens).
Bij het aanbreken van de schemering werd het laatste gedeelte van het traject afgelegd richting Venlo, waar eenieder na een lange gezellige dag, naar huis ging. We hadden er elk 35 km opzitten.